PKing 條碼夾 - 會員卡桌面小工具 dla iPhone

• Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

PKing Kod kreskowy - widżet pulpitu karty członkowskiej

PKing 條碼夾 to niezbędna aplikacja do usprawnienia procesu płacenia. Dzięki ustawieniu widżetów, ta aplikacja konsoliduje wszystkie karty członkowskie w jednym narzędziu na pulpicie, eliminując kłopoty z szukaniem poszczególnych aplikacji sklepowych. Dzięki różnorodnym uroczym wzorom do wyboru, możesz wyświetlać kod kreskowy telefonu bezpośrednio na ekranie głównym.

PKing 條碼夾 wyróżnia się funkcjami takimi jak dostosowywalne kody kreskowe na pulpicie do szybkiego płacenia bez odblokowywania telefonu, możliwość pracy offline dla szybszego wyświetlania kodów kreskowych, podwójny design kodu kreskowego do jednoczesnego wyświetlania, intuicyjny interfejs do łatwego zarządzania kartami oraz szeroki wybór wzorów operatorów telefonii komórkowej, aby dopasować się do Twojego stylu. Zawiera karty członkowskie popularnych sklepów takich jak FamilyMart, Open Point, HappyGo, MUJI, Watsons, Starbucks i wiele innych.

Program jest dostępny w innych językach

PKing 條碼夾 - 會員卡桌面小工具 dla iPhone

• Darmowa

• Po Polski
  • V 0.0.15
  • 4.2

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o PKing 條碼夾 - 會員卡桌面小工具

Czy próbowałeś PKing 條碼夾 - 會員卡桌面小工具? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.